Woensdagavond speelt Muse een exclusieve showcase in de Ancienne Belgique in Brussel. Het concert kadert in de Music for Lifecampagne van Studio Brussel. Tickets konden dan ook enkel gewonnen worden via de radiozender.

Wie geen kaartje bemachtigde, hoeft niet te treuren. Muse heeft namelijk een nieuwe wereldtournee aangekondigd. Net zoals het laatste album van de band zal die Drones heten. De tournee bevat ook een Belgische passage. Op 12 maart speelt Muse in Paleis 12 in Brussel.

Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf woensdag 23 september om 9 uur. (JVL)

Woensdagavond speelt Muse een exclusieve showcase in de Ancienne Belgique in Brussel. Het concert kadert in de Music for Lifecampagne van Studio Brussel. Tickets konden dan ook enkel gewonnen worden via de radiozender.Wie geen kaartje bemachtigde, hoeft niet te treuren. Muse heeft namelijk een nieuwe wereldtournee aangekondigd. Net zoals het laatste album van de band zal die Drones heten. De tournee bevat ook een Belgische passage. Op 12 maart speelt Muse in Paleis 12 in Brussel. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf woensdag 23 september om 9 uur. (JVL)