Geen Rock Werchter, maar Werchter Boutique voor Muse. De Britse rockband kondigt zelf het nieuws aan op hun website: op 18 juni staan ze op de festivalweide. Een opsteker dus voor de talrijke fans die naast een ticket voor hun passage op 18 december in het Antwerpse Sportpaleis grepen.

Het concert in Werchter zal naar goede gewoonte gekoppeld worden aan een groots visueel spektakel. De vorige editie was het nog één en al zware metalen wat de klok sloeg, met Metallica als headliner. Het kwartet bracht toen een pak special guests mee, waaronder het herenigde Soundgarden, Mastodon en het Belgische Channel Zero. Volgend jaar moet Muse minstens even goed doen.

Kaartjes kosten 69 euro. De voorverkoop start op 23 november. (DB)

Geen Rock Werchter, maar Werchter Boutique voor Muse. De Britse rockband kondigt zelf het nieuws aan op hun website: op 18 juni staan ze op de festivalweide. Een opsteker dus voor de talrijke fans die naast een ticket voor hun passage op 18 december in het Antwerpse Sportpaleis grepen. Het concert in Werchter zal naar goede gewoonte gekoppeld worden aan een groots visueel spektakel. De vorige editie was het nog één en al zware metalen wat de klok sloeg, met Metallica als headliner. Het kwartet bracht toen een pak special guests mee, waaronder het herenigde Soundgarden, Mastodon en het Belgische Channel Zero. Volgend jaar moet Muse minstens even goed doen. Kaartjes kosten 69 euro. De voorverkoop start op 23 november. (DB)