In 1997 trok frontman en Faith No More-icoon Mike Patton de stekker uit. Sinds schudde hij andere bands en muzikale projecten uit de grond dat het een lieve lust was. Maar nu is de eigenzinnige stemmenkunstenaar terug met zijn eerste liefde. Volgend jaar komt de langverwachte zevende plaat van de alternatieve supergroep uit. Vandaag werd een eerste voorproefje gelost, en die klinkt helemaal Mike Patton.

17 jaar geleden van de radar verdwenen en een comeback maken met een single getiteld 'Motherfucker': dat is rock 'n roll. (DB)

In 1997 trok frontman en Faith No More-icoon Mike Patton de stekker uit. Sinds schudde hij andere bands en muzikale projecten uit de grond dat het een lieve lust was. Maar nu is de eigenzinnige stemmenkunstenaar terug met zijn eerste liefde. Volgend jaar komt de langverwachte zevende plaat van de alternatieve supergroep uit. Vandaag werd een eerste voorproefje gelost, en die klinkt helemaal Mike Patton. 17 jaar geleden van de radar verdwenen en een comeback maken met een single getiteld 'Motherfucker': dat is rock 'n roll. (DB)