Mos Def werd ten tijde van zijn debuut Black Star (1998) - een samenwerking met Meesters van de Hip-Hop Talib Kweli en Hi-Tek - beschouwd als een van de meest veelbelovende rappers van het decennium. Toch besloot Dante Terrell Smith (de man heeft ook een échte naam) toch voornamelijk het acteerpad te bewandelen. In de jaren 2000 verscheen hij bijvoorbeeld in Monster's Ball, Bamboozled, Brown Sugar en The Woodsman.

Vorige maand zagen we Mos Def dan weer in de Nickelodeon show Yo Gabba Gabba, waarin hij in de huid kruipt van de superheld Super Mister Superhero. In een flashy geel-met-rood spandexpakje moeten Mos Def en zijn crew het verdrietig babymonstertje Starsky troosten. Uiteraard doen ze dit door de kracht van het lied.

Train uw lachspieren hier:

Elisah Vandaele

Mos Def werd ten tijde van zijn debuut Black Star (1998) - een samenwerking met Meesters van de Hip-Hop Talib Kweli en Hi-Tek - beschouwd als een van de meest veelbelovende rappers van het decennium. Toch besloot Dante Terrell Smith (de man heeft ook een échte naam) toch voornamelijk het acteerpad te bewandelen. In de jaren 2000 verscheen hij bijvoorbeeld in Monster's Ball, Bamboozled, Brown Sugar en The Woodsman. Vorige maand zagen we Mos Def dan weer in de Nickelodeon show Yo Gabba Gabba, waarin hij in de huid kruipt van de superheld Super Mister Superhero. In een flashy geel-met-rood spandexpakje moeten Mos Def en zijn crew het verdrietig babymonstertje Starsky troosten. Uiteraard doen ze dit door de kracht van het lied. Train uw lachspieren hier: Elisah Vandaele