De Britse zanger Morrissey (53) heeft de resterende tourdata in Noord-Amerika moeten annuleren wegens ziekte. Dat meldt de Britse zender BBC.

Morrissey, voormalig zanger van The Smiths, werd begin 2013 opgenomen in het ziekenhuis voor een bloedende maagzweer en door een reeks van 'medische blunders' zou de zanger beslist hebben om zijn tournee door Noord-Amerika niet verder te zetten.

Het volgende concert zou plaatsvinden in Liberty Hall in Kansas, maar de show werd afgelast. De resterende 21 optredens werden ook geannuleerd. Morrissey biedt zijn verontschuldigingen aan in een persbericht op zijn website. Hij zegt zelf op weg te zijn naar herstel. (LVR)

De Britse zanger Morrissey (53) heeft de resterende tourdata in Noord-Amerika moeten annuleren wegens ziekte. Dat meldt de Britse zender BBC. Morrissey, voormalig zanger van The Smiths, werd begin 2013 opgenomen in het ziekenhuis voor een bloedende maagzweer en door een reeks van 'medische blunders' zou de zanger beslist hebben om zijn tournee door Noord-Amerika niet verder te zetten. Het volgende concert zou plaatsvinden in Liberty Hall in Kansas, maar de show werd afgelast. De resterende 21 optredens werden ook geannuleerd. Morrissey biedt zijn verontschuldigingen aan in een persbericht op zijn website. Hij zegt zelf op weg te zijn naar herstel. (LVR)