De autobiografie telt 457 pagina's waarin Morrissey zowat alle aspecten uit zijn leven belicht. Denk maar aan zijn carrière bij The Smiths en over het latere uiteenvallen van de band. Maar hij heeft het ook over zijn wervelwindrelatie met een zekere Jake Owen Walters.

De geaardheid van Morrissey is altijd al een punt van discussie geweest. In zijn autobiografie vertelt de zanger dat hij hotelsuites deelde met Walters. Bovendien zou hij ook ooit gefotografeerd zijn wanneer hij met zijn hoofd op Walters' blote buik rustte.

Maar in een persbericht aan de fansite 'True To You' liet Morrissey zaterdag weten dat hij niet homoseksueel is. Hij schreef: 'Ik ben geen homoseksueel. Technisch gezien ben ik een humaseksueel. Ik voel me aangetrokken tot mensen (humans). Maar niet tot iedereen natuurlijk'. (AB)

De autobiografie telt 457 pagina's waarin Morrissey zowat alle aspecten uit zijn leven belicht. Denk maar aan zijn carrière bij The Smiths en over het latere uiteenvallen van de band. Maar hij heeft het ook over zijn wervelwindrelatie met een zekere Jake Owen Walters.De geaardheid van Morrissey is altijd al een punt van discussie geweest. In zijn autobiografie vertelt de zanger dat hij hotelsuites deelde met Walters. Bovendien zou hij ook ooit gefotografeerd zijn wanneer hij met zijn hoofd op Walters' blote buik rustte.Maar in een persbericht aan de fansite 'True To You' liet Morrissey zaterdag weten dat hij niet homoseksueel is. Hij schreef: 'Ik ben geen homoseksueel. Technisch gezien ben ik een humaseksueel. Ik voel me aangetrokken tot mensen (humans). Maar niet tot iedereen natuurlijk'. (AB)