'We Were Dead Before the Ship Even Sank', de laatste langspeler van de groep, dateert al van 2007. Na acht jaar stilte, kondigt de band nu aan dat op 3 maart 2015 een nieuw album op de wereld wordt losgelaten.

Enkele fans kregen een vinylplaat in de bus met een testversie van de single 'Lampshades on Fire' en een getypt briefje met de boodschap dat dit de lead single van hun nieuwe album is. Via hun Instagramprofiel deelden ze een mysterieuze afbeelding, die vermoedelijk de nieuwe albumhoes is.

Het nummer 'Lampshades on Fire' wordt al sinds 2011 gespeeld tijdens concerten van de band, maar krijgt nu pas een officiële release. (LP)

'We Were Dead Before the Ship Even Sank', de laatste langspeler van de groep, dateert al van 2007. Na acht jaar stilte, kondigt de band nu aan dat op 3 maart 2015 een nieuw album op de wereld wordt losgelaten. Enkele fans kregen een vinylplaat in de bus met een testversie van de single 'Lampshades on Fire' en een getypt briefje met de boodschap dat dit de lead single van hun nieuwe album is. Via hun Instagramprofiel deelden ze een mysterieuze afbeelding, die vermoedelijk de nieuwe albumhoes is. Het nummer 'Lampshades on Fire' wordt al sinds 2011 gespeeld tijdens concerten van de band, maar krijgt nu pas een officiële release. (LP)