'Mistakes Of My Youth' is de nieuwe voorbode van het elfde album van Eels. De titel en ook zuiver tekstueel is het nummer - als vanouds - niet echt opbeurend. 'I can't keep repeating the mistakes of my youth', zingt frontman Mark Oliver Everett, met op de achtergrond elegante strijkers.

De plaat 'The Cautionary Tales of Mark Oliver Everett', omschreven als 'een buitengewoon levendig en intiem document van een persoonlijke strijd', komt uit op 22 april. Op vrijdag 4 juli staat Eels op Rock Werchter. (DB)

'Mistakes Of My Youth' is de nieuwe voorbode van het elfde album van Eels. De titel en ook zuiver tekstueel is het nummer - als vanouds - niet echt opbeurend. 'I can't keep repeating the mistakes of my youth', zingt frontman Mark Oliver Everett, met op de achtergrond elegante strijkers.De plaat 'The Cautionary Tales of Mark Oliver Everett', omschreven als 'een buitengewoon levendig en intiem document van een persoonlijke strijd', komt uit op 22 april. Op vrijdag 4 juli staat Eels op Rock Werchter. (DB)