Het Lierse Mintzkov begint stilaan te puberen. Om de vettige haardos en de spontaan barstende pukkels voor te zijn viert het vijftal de tiende verjaardag net dat beetje harder.

Ter gelegenheid van het decennium 'Mintzkov' brengt de groep een speciale cd-box op de markt. Die box bevat de drie studio-albums ('M For Means, L For Love', '360°' en 'Rising Sun, Setting Sun') en een speciale cd met onder meer het nooit eerder verschenen 'Violetta', enkele radiosessies én de gloednieuwe single 'Automat'.

Het echte verjaardagsfeestje gaat door in de Gentse Handelsbeurs op 29 april. Daar zal Mintzkov bijgestaan worden door hun buitenlandse poulains GINGA en Moss. GINGA is een Oostenrijkse indierockrevelatie terwijl Moss de harten verovert in het Nederlandse Clubcircuit.

Pieter Devriese

Het Lierse Mintzkov begint stilaan te puberen. Om de vettige haardos en de spontaan barstende pukkels voor te zijn viert het vijftal de tiende verjaardag net dat beetje harder. Ter gelegenheid van het decennium 'Mintzkov' brengt de groep een speciale cd-box op de markt. Die box bevat de drie studio-albums ('M For Means, L For Love', '360°' en 'Rising Sun, Setting Sun') en een speciale cd met onder meer het nooit eerder verschenen 'Violetta', enkele radiosessies én de gloednieuwe single 'Automat'. Het echte verjaardagsfeestje gaat door in de Gentse Handelsbeurs op 29 april. Daar zal Mintzkov bijgestaan worden door hun buitenlandse poulains GINGA en Moss. GINGA is een Oostenrijkse indierockrevelatie terwijl Moss de harten verovert in het Nederlandse Clubcircuit. Pieter Devriese