Ook single 'You and Me' gaat er vlot over de toonbank en op YouTube werd de bijhorende videoclip al meer dan een miljoen keer bekeken.

De komende maanden beloven druk te worden voor Milow, hij speelt meer dan 50 concerten in tien verschillende landen. Bij ons kun je hem deze zomer op het folkfestival Dranouter aan het werk zien. Vorige week stelde de zanger zijn nieuwe single 'Little in the Middle' voor in de live talkshow Villa Vanthilt. Dat fragment kun je herbekijken op de site van een.

Info: Milows complete concertagenda.

Ook single 'You and Me' gaat er vlot over de toonbank en op YouTube werd de bijhorende videoclip al meer dan een miljoen keer bekeken. De komende maanden beloven druk te worden voor Milow, hij speelt meer dan 50 concerten in tien verschillende landen. Bij ons kun je hem deze zomer op het folkfestival Dranouter aan het werk zien. Vorige week stelde de zanger zijn nieuwe single 'Little in the Middle' voor in de live talkshow Villa Vanthilt. Dat fragment kun je herbekijken op de site van een. Info: Milows complete concertagenda.