Millie Bobby Brown wist onze harten te veroveren met haar vertolking van het eigenaardige meisje Eleven in de populaire Netflixserie Stranger Things. Het was de rol die haar carrière zou lanceren werd er gekopt, al zorgt het blijkbaar ook voor fijne tussendoortjes.

De 12-jarige actrice is nu immers te zien in de nieuwe videoclip van Sigma, die bij de song 'Find Me' hoort. Ze lipt mee met de woorden van zangeres Birdy die de vocals van het nummer verzorgt en toevallig ook één van Browns favoriete muzikanten is, zo schrijft NME.

Bekijk hieronder de bewuste videoclip, die af en toe ook hint naar de sfeer die Stranger Things oproept.

Millie Bobby Brown wist onze harten te veroveren met haar vertolking van het eigenaardige meisje Eleven in de populaire Netflixserie Stranger Things. Het was de rol die haar carrière zou lanceren werd er gekopt, al zorgt het blijkbaar ook voor fijne tussendoortjes.De 12-jarige actrice is nu immers te zien in de nieuwe videoclip van Sigma, die bij de song 'Find Me' hoort. Ze lipt mee met de woorden van zangeres Birdy die de vocals van het nummer verzorgt en toevallig ook één van Browns favoriete muzikanten is, zo schrijft NME. Bekijk hieronder de bewuste videoclip, die af en toe ook hint naar de sfeer die Stranger Things oproept.