Sillerman heeft een budget van 1 miljard dollar vrijgemaakt om wereldwijd de grootste dancefestival-organisatoren op te kopen en om te vormen tot één grote multinational. Concreet heeft hij vijftig organisaties van dancefestivals op het oog, en met vijftien daarvan zou hij een principeakkoord hebben.

Volgens de krant lijdt het weinig twijfel dat Sillerman een groot deel van zijn budget wil spenderen aan ID&T, het bedrijf achter Tomorrowland. De Amerikaan richtte eerder concertgigant Live Nation op, dat On the Rox en Sound & Vision - de bedrijven achter Herman Schueremans en Rock Werchter -, en ook Make it Happen van Paul 'Boogie Boy' Ambacht opkocht. (Belga/RDM)

Sillerman heeft een budget van 1 miljard dollar vrijgemaakt om wereldwijd de grootste dancefestival-organisatoren op te kopen en om te vormen tot één grote multinational. Concreet heeft hij vijftig organisaties van dancefestivals op het oog, en met vijftien daarvan zou hij een principeakkoord hebben. Volgens de krant lijdt het weinig twijfel dat Sillerman een groot deel van zijn budget wil spenderen aan ID&T, het bedrijf achter Tomorrowland. De Amerikaan richtte eerder concertgigant Live Nation op, dat On the Rox en Sound & Vision - de bedrijven achter Herman Schueremans en Rock Werchter -, en ook Make it Happen van Paul 'Boogie Boy' Ambacht opkocht. (Belga/RDM)