Het is niet de eerste keer dat Skinner en Harvey met elkaar in zee gaan. Ze werkten eerder al samen voor een aantal nummers op 'Computers and Blues', het laatste album van The Streets dat in februari dit jaar verscheen.

Dat bleek voor Skinner hoofdzakelijk een contractuele verplichting te zijn. In 2008 liet hij al verstaan 'fucking sick' te worden van The Streets en alle bijkomende verwachtingen. In november speelt hij de laatste optredens onder zijn oude naam. Ook The Music hield het dit jaar voor bekeken. De Engelse groep brak in eigen land door in 2002 door met een titelloos debuutalbum, maar kon in België nooit op veel bekendheid rekenen.

Daar komt nu misschien verandering in door de samenwerking met Skinner. Op de website van The D.O.T. kun je al een aantal tracks beluisteren. Zo te horen neemt Harvey de zang voor zijn rekening en staat Skinner in voor de muziek.

Beluister hieronder 'Whatever It Takes', een nummer dat de band opdraagt aan de slachtoffers van Pukkelpop. (TS)

Het is niet de eerste keer dat Skinner en Harvey met elkaar in zee gaan. Ze werkten eerder al samen voor een aantal nummers op 'Computers and Blues', het laatste album van The Streets dat in februari dit jaar verscheen. Dat bleek voor Skinner hoofdzakelijk een contractuele verplichting te zijn. In 2008 liet hij al verstaan 'fucking sick' te worden van The Streets en alle bijkomende verwachtingen. In november speelt hij de laatste optredens onder zijn oude naam. Ook The Music hield het dit jaar voor bekeken. De Engelse groep brak in eigen land door in 2002 door met een titelloos debuutalbum, maar kon in België nooit op veel bekendheid rekenen. Daar komt nu misschien verandering in door de samenwerking met Skinner. Op de website van The D.O.T. kun je al een aantal tracks beluisteren. Zo te horen neemt Harvey de zang voor zijn rekening en staat Skinner in voor de muziek. Beluister hieronder 'Whatever It Takes', een nummer dat de band opdraagt aan de slachtoffers van Pukkelpop. (TS)