Mike Skinner gaf in een openhartig interview met The Guardian toe dat het binnenkort te verschijnen album z'n laatste inspanning als The Streets wordt.

Skinner brak in 2001 door met 'Original Pirate Material' en werd prompt tot de stem van een generatie gebombardeerd, maar na vijf albums is het voor de Londense rapper genoeg geweest. Dat 'Computer and Blues' er überhaupt komt, is volgens hem vooral te danken aan zijn contractuele verplichtingen. De man wil niet in herhaling vallen en hij vreest dat dit met deze laatste plaat, die op de website toch als 'one more banger' aangekondigd wordt, al gebeurd is.

Na zijn vroegtijdige pensioen zou Skinner wel eens kunnen een film uitbrengen. Samen met kompaan Ted Mayhem is hij een 'punchy' ziekenhuisthriller aan het schrijven. Dry your eyes mate, want we horen vast wel nog iets van Mike Skinner.

Arnout Vermeire

Mike Skinner gaf in een openhartig interview met The Guardian toe dat het binnenkort te verschijnen album z'n laatste inspanning als The Streets wordt. Skinner brak in 2001 door met 'Original Pirate Material' en werd prompt tot de stem van een generatie gebombardeerd, maar na vijf albums is het voor de Londense rapper genoeg geweest. Dat 'Computer and Blues' er überhaupt komt, is volgens hem vooral te danken aan zijn contractuele verplichtingen. De man wil niet in herhaling vallen en hij vreest dat dit met deze laatste plaat, die op de website toch als 'one more banger' aangekondigd wordt, al gebeurd is. Na zijn vroegtijdige pensioen zou Skinner wel eens kunnen een film uitbrengen. Samen met kompaan Ted Mayhem is hij een 'punchy' ziekenhuisthriller aan het schrijven. Dry your eyes mate, want we horen vast wel nog iets van Mike Skinner. Arnout Vermeire