Met 'Hard Out Here' oogste Lily Allen meteen heel wat lof. 'Ik heb altijd plannen gemaakt om terug te keren in de muzieksector.' Allen trok zich vier jaar geleden terug om een gezin te starten, ze kreeg twee dochters. 'Maar nu ben ik dus sneller terug dan ik het gedacht had. En er is in vier jaar enorm veel veranderd.'

In datzelfde interview lichtte Lily Allen ook nog een tipje van de sluier van haar nieuwe album, dat in de loop van 2014 zal verschijnen. Eén van de nummers, getiteld 'Chipping Norton', gaat over het telefoontapschandaal in Groot-Brittannië, David Cameron en Rebekah Brooks. Een liedje dat net als 'Hard Out Here', waarin ze haar teleurstelling uitte in de hedendaagse inspiratieloze sterren, voor wat ophef kan zorgen. (AB)

Met 'Hard Out Here' oogste Lily Allen meteen heel wat lof. 'Ik heb altijd plannen gemaakt om terug te keren in de muzieksector.' Allen trok zich vier jaar geleden terug om een gezin te starten, ze kreeg twee dochters. 'Maar nu ben ik dus sneller terug dan ik het gedacht had. En er is in vier jaar enorm veel veranderd.'In datzelfde interview lichtte Lily Allen ook nog een tipje van de sluier van haar nieuwe album, dat in de loop van 2014 zal verschijnen. Eén van de nummers, getiteld 'Chipping Norton', gaat over het telefoontapschandaal in Groot-Brittannië, David Cameron en Rebekah Brooks. Een liedje dat net als 'Hard Out Here', waarin ze haar teleurstelling uitte in de hedendaagse inspiratieloze sterren, voor wat ophef kan zorgen. (AB)