De 73-jarige oerrocker kreeg een kind van zijn 29-jarige gezellin, de Amerikaanse ballerina Melanie Hamrick. Het is een jongen die in New York ter wereld is gekomen.

De oudste spruit van sir Mick, Karis, is 45 jaar oud. Haar moeder was actrice Marsha Hunt. Hij heeft ook een dochter met zijn eerste vrouw Bianca Jagger, Jade. Bovendien heeft Jagger vier kinderen met zijn tweede vrouw Jerry Hall; Lizzy, Georgia, James en Gabriel. Ook kreeg de man een kind van Luciana Gimenez Morad.

In mei 2014 werd Jagger voor de eerste keer overgrootvader, toen zijn 21-jarige kleindochter Assisi beviel van een dochtertje. Hij heeft in totaal vijf kleinkinderen. (Belga)

De 73-jarige oerrocker kreeg een kind van zijn 29-jarige gezellin, de Amerikaanse ballerina Melanie Hamrick. Het is een jongen die in New York ter wereld is gekomen. De oudste spruit van sir Mick, Karis, is 45 jaar oud. Haar moeder was actrice Marsha Hunt. Hij heeft ook een dochter met zijn eerste vrouw Bianca Jagger, Jade. Bovendien heeft Jagger vier kinderen met zijn tweede vrouw Jerry Hall; Lizzy, Georgia, James en Gabriel. Ook kreeg de man een kind van Luciana Gimenez Morad. In mei 2014 werd Jagger voor de eerste keer overgrootvader, toen zijn 21-jarige kleindochter Assisi beviel van een dochtertje. Hij heeft in totaal vijf kleinkinderen. (Belga)