Karen Elson - Brits model en vrouw van Jack White - heeft een debuutalbum klaar. 'The Ghost Who Walks' verschijnt komende zomer bij Third Man Records, het label van haar man, die ook de productie op zich nam.


Elson heeft een eerste voorsmaakje te grabbel gegooid op haar website: een akoestische live-uitvoering van het titelnummer 'The Ghost Who Walks'.

Het is niet de eerste keer dat mevrouw White de micro vastneemt. Ze leverde in 2005 een vocale gastbijdrage aan 'I Love You (Neither Do I)' van Cat Power, een nummer dat op de Gainsbourg tribute-plaat 'Monsieur Gainsbourg Revisited' belandde. Beluisteren kan hier.

Michael Ilegems

Karen Elson - Brits model en vrouw van Jack White - heeft een debuutalbum klaar. 'The Ghost Who Walks' verschijnt komende zomer bij Third Man Records, het label van haar man, die ook de productie op zich nam. Elson heeft een eerste voorsmaakje te grabbel gegooid op haar website: een akoestische live-uitvoering van het titelnummer 'The Ghost Who Walks'. Het is niet de eerste keer dat mevrouw White de micro vastneemt. Ze leverde in 2005 een vocale gastbijdrage aan 'I Love You (Neither Do I)' van Cat Power, een nummer dat op de Gainsbourg tribute-plaat 'Monsieur Gainsbourg Revisited' belandde. Beluisteren kan hier. Michael Ilegems