Metallica komt op zondag 16 juni 2019 naar het Brusselse Koning Boudewijnstadion. Het concert kadert in de WorldWiredTour en komt twee jaar na de vorige Belgische show van Metallica in het Sportpaleis.

De nieuwe stadiontournee brengt Metallica naar twintig Europese landen voor 25 concerten. Het viertal brengt ook twee support acts mee, de Noorse band Bokassa en de Zweden van Ghost, die afgelopen zomer nog op Graspop speelden.

De algemene ticketverkoop start op vrijdag 28 september om 10u. Tickets kosten tussen de 77,37 en 137,85 euro. Voor de fanclub van Metallica worden er vroeger nog verkopen georganiseerd.

Metallica komt op zondag 16 juni 2019 naar het Brusselse Koning Boudewijnstadion. Het concert kadert in de WorldWiredTour en komt twee jaar na de vorige Belgische show van Metallica in het Sportpaleis. De nieuwe stadiontournee brengt Metallica naar twintig Europese landen voor 25 concerten. Het viertal brengt ook twee support acts mee, de Noorse band Bokassa en de Zweden van Ghost, die afgelopen zomer nog op Graspop speelden. De algemene ticketverkoop start op vrijdag 28 september om 10u. Tickets kosten tussen de 77,37 en 137,85 euro. Voor de fanclub van Metallica worden er vroeger nog verkopen georganiseerd.