Als de gezondheid van Lemmy Kilmister het toelaat, staat de Britse heavymetalband Motörhead op de metaldag van de Lokerse Feesten, op 3 augustus. Het rockicoon, 69 intussen, kampte het afgelopen jaar enkele keren met gezondheidsproblemen als gevolg van diabetes waardoor een pak concerten werden uitgesteld. Kilmister belooft de annulatie van vorig jaar méér dan goed te maken.

Op de metaldag staan verder Pantera-frontman en grote held Phil Anselmo. Hij zakt af met zijn project Down, de superband die ook Jimmy Bower van Crowbar en Pepper Keenan van C.O.C. in de line-up heeft. Een heavy feestje verzekerd. Blackmetal iconen Dimmu Borgir komen op de Grote Kaai hun 20ste verjaardag vieren met een speciale show. De affiche werd nog aangevuld met Devin Townsend Project en de Brusselaars van Channel Zero die op 11 april hun nieuwe album Kill All Kings uitbrengen. Naast nieuwe songs zal er ook gretig gegraaid worden in de backcatalogue van onze metaltrots. (DB)

'Electronic Cocaine, nieuw nummer van Channel Zero.

Als de gezondheid van Lemmy Kilmister het toelaat, staat de Britse heavymetalband Motörhead op de metaldag van de Lokerse Feesten, op 3 augustus. Het rockicoon, 69 intussen, kampte het afgelopen jaar enkele keren met gezondheidsproblemen als gevolg van diabetes waardoor een pak concerten werden uitgesteld. Kilmister belooft de annulatie van vorig jaar méér dan goed te maken. Op de metaldag staan verder Pantera-frontman en grote held Phil Anselmo. Hij zakt af met zijn project Down, de superband die ook Jimmy Bower van Crowbar en Pepper Keenan van C.O.C. in de line-up heeft. Een heavy feestje verzekerd. Blackmetal iconen Dimmu Borgir komen op de Grote Kaai hun 20ste verjaardag vieren met een speciale show. De affiche werd nog aangevuld met Devin Townsend Project en de Brusselaars van Channel Zero die op 11 april hun nieuwe album Kill All Kings uitbrengen. Naast nieuwe songs zal er ook gretig gegraaid worden in de backcatalogue van onze metaltrots. (DB) 'Electronic Cocaine, nieuw nummer van Channel Zero.