Een kleine twee weken geleden werd officieel bekendgemaakt dat Parijs de Olympische Spelen van 2024 mag organiseren. Een van de wapens die de Franse hoofdstad in de strijd wierp, was een videoclip, waarvoor de makers naar Frankrijk, Marokko, Ivoorkust én Thailand trokken.

Achter de clip zit het regisseurstrio Paul, Luc & Martin. Paul is Paul Van Haver, beter bekend als Stromae. Naast zijn spitsbroer Luc Junior Tam, met wie hij het Mosaert-label oprichtte, is ook Martin Scali, de rechterhand van Wes Anderson, erbij betrokken.

Het nummer dat u onder de clip kunt horen, is Coward van Yael Naim. Eerder maakten Paul, Luc & Martin ook al een videoclip voor Major Lazer.

Lees het gesprek dat Knack Weekend eerder had met Stromae: 'Ik geneerde me altijd wat voor dat dansen'

Een kleine twee weken geleden werd officieel bekendgemaakt dat Parijs de Olympische Spelen van 2024 mag organiseren. Een van de wapens die de Franse hoofdstad in de strijd wierp, was een videoclip, waarvoor de makers naar Frankrijk, Marokko, Ivoorkust én Thailand trokken.Achter de clip zit het regisseurstrio Paul, Luc & Martin. Paul is Paul Van Haver, beter bekend als Stromae. Naast zijn spitsbroer Luc Junior Tam, met wie hij het Mosaert-label oprichtte, is ook Martin Scali, de rechterhand van Wes Anderson, erbij betrokken.Het nummer dat u onder de clip kunt horen, is Coward van Yael Naim. Eerder maakten Paul, Luc & Martin ook al een videoclip voor Major Lazer.