Jazz-zangeres Melanie De Biasio werd uitgenodigd door de BBC om een nummer te komen zingen op het bekende muziekprogramma Later...with Jools Holland. En dat is een hele prestatie als Belgische zangeres. Zo dateert de laatste passage van een Belgische band in het Britse programma alweer van 1995. Toen zong de band Zap Mama het nummer 'Mr Brown' tijdens het programma.

De Biasio zong het nummer 'The Flow', dat je onderaan in de video kan bekijken. Andere gasten in de aflevering waren Ben Howard, Manic Street Preachers en Jessie Ware.

Jazz-zangeres Melanie De Biasio werd uitgenodigd door de BBC om een nummer te komen zingen op het bekende muziekprogramma Later...with Jools Holland. En dat is een hele prestatie als Belgische zangeres. Zo dateert de laatste passage van een Belgische band in het Britse programma alweer van 1995. Toen zong de band Zap Mama het nummer 'Mr Brown' tijdens het programma.De Biasio zong het nummer 'The Flow', dat je onderaan in de video kan bekijken. Andere gasten in de aflevering waren Ben Howard, Manic Street Preachers en Jessie Ware.