'Amoras' is een nieuwe kortlopende stripreeks die een hedendaagse Suske en Wiske projecteren. Op 8 mei verschijnt het eerste verhaal via Standaard Uitgeverij, een tweede release staat gepland op 6 november. Daarna volgen nog vier andere verhalen.

De stripreeks, waarvoor scenarist Marc Legendre ('Biebel', 'Verder') en tekenaar Charel Cambré ('De Pfaffs') de koppen samenstaken, kreeg nu ook een eigen song 'When You Wish Upon the Stars'. Ann-Sophie Claeys -frontzangeres van het dromerige Maya's Moving Castle- schreef het nummer samen met Frank Duchêne en Yannic Fonderie, en inspireerde zich daarvoor op het verhaal.


Het nummer -met bijhorende video- is terug te vinden op iTunes en kan je hieronder beluisteren. (JD)

'Amoras' is een nieuwe kortlopende stripreeks die een hedendaagse Suske en Wiske projecteren. Op 8 mei verschijnt het eerste verhaal via Standaard Uitgeverij, een tweede release staat gepland op 6 november. Daarna volgen nog vier andere verhalen. De stripreeks, waarvoor scenarist Marc Legendre ('Biebel', 'Verder') en tekenaar Charel Cambré ('De Pfaffs') de koppen samenstaken, kreeg nu ook een eigen song 'When You Wish Upon the Stars'. Ann-Sophie Claeys -frontzangeres van het dromerige Maya's Moving Castle- schreef het nummer samen met Frank Duchêne en Yannic Fonderie, en inspireerde zich daarvoor op het verhaal. Het nummer -met bijhorende video- is terug te vinden op iTunes en kan je hieronder beluisteren. (JD)