De namen van het Ik Zie U Graag Festival zijn bekend. Dit jaar zullen King Dalton, Little Heavy Burdens, Intergalactic Lovers en Mauro Pawlowski het beste van zichzelf geven op het poppodium Mezz in Breda. Mauro Pawlowski krijgt er zelfs een avondvullend programma met Mauroworld. Daarin presenteert hij zes van zijn muziekprojecten, waaronder Hitsville Drunks en Gruppo Di Pawlowksi.

Het jaarlijks Ik Zie U Graag Festival wil unieke en kwalitatieve acts uit België voorstellen in Breda, vaak de springplank voor muzikanten naar onze noorderburen. Vorig jaar sierden The Bony King Of Nowhere, Sx, Flying Horseman en Dez Mona nog de affiche.

De early bird-verkoop van passe-partouttickets voor het hele weekend is van start gegaan. Het festival zelf vindt plaats in het weekend van 11 tot 13 april. (MM)

De namen van het Ik Zie U Graag Festival zijn bekend. Dit jaar zullen King Dalton, Little Heavy Burdens, Intergalactic Lovers en Mauro Pawlowski het beste van zichzelf geven op het poppodium Mezz in Breda. Mauro Pawlowski krijgt er zelfs een avondvullend programma met Mauroworld. Daarin presenteert hij zes van zijn muziekprojecten, waaronder Hitsville Drunks en Gruppo Di Pawlowksi. Het jaarlijks Ik Zie U Graag Festival wil unieke en kwalitatieve acts uit België voorstellen in Breda, vaak de springplank voor muzikanten naar onze noorderburen. Vorig jaar sierden The Bony King Of Nowhere, Sx, Flying Horseman en Dez Mona nog de affiche. De early bird-verkoop van passe-partouttickets voor het hele weekend is van start gegaan. Het festival zelf vindt plaats in het weekend van 11 tot 13 april. (MM)