Van alle artiesten wereldwijd is Madonna de beste betaalde. De 55-jarige Amerikaanse zangeres verdiende tussen juni 2012 en juni 2013 alles bij elkaar 125 miljoen dollar (92 miljoen
euro). Dat blijkt uit een schatting van Amerikaanse zakenmagazine Forbes.

Op de tweede plaats staat Lady Gaga. De Amerikaanse zangeres en actrice verdiende gedurende het jaar 80 miljoen dollar (59 miljoen euro). Bon Jovi mocht 79 miljoen dollar (58 miljoen euro) op zijn bankrekening schrijven en strandt op de derde plaats. Toby Keith en Coldplay bekleden respectievelijk de vierde en vijfde plaats met 65 en 64 miljoen dollar (48 en 47 miljoen euro).

De lijst van Forbes is samengesteld uit de geschatte inkomens van de artiesten, gebaseerd op verschillende gegevens en informatie van managers, advocaten en artiesten. (Belga/DB)

Van alle artiesten wereldwijd is Madonna de beste betaalde. De 55-jarige Amerikaanse zangeres verdiende tussen juni 2012 en juni 2013 alles bij elkaar 125 miljoen dollar (92 miljoen euro). Dat blijkt uit een schatting van Amerikaanse zakenmagazine Forbes. Op de tweede plaats staat Lady Gaga. De Amerikaanse zangeres en actrice verdiende gedurende het jaar 80 miljoen dollar (59 miljoen euro). Bon Jovi mocht 79 miljoen dollar (58 miljoen euro) op zijn bankrekening schrijven en strandt op de derde plaats. Toby Keith en Coldplay bekleden respectievelijk de vierde en vijfde plaats met 65 en 64 miljoen dollar (48 en 47 miljoen euro). De lijst van Forbes is samengesteld uit de geschatte inkomens van de artiesten, gebaseerd op verschillende gegevens en informatie van managers, advocaten en artiesten. (Belga/DB)