Het gratis stadsfestival serveert ook dit jaar weer een waaier aan muziekgenres. Hiphop, rock, pop, dance, jazz en klassieke muziek, alles komt aan bod en dit verspreid over vier podia.

Voor deze feesteditie kon het Mechelse publiek al rekenen op optredens van Snap!, Level 42, De Jeugd van Tegenwoordig, K3 en vele anderen. Daar werden vrijdag nog een hele reeks nieuwe namen aan toegevoegd, vooral van eigen bodem.

Voor de kleinste bezoekers wordt de naam van Mega Mindy toegevoegd. Verder tekenen onder meer Admiral Freebee, School is Cool en de Compact Disk Dummies present. "Met deze affiche gaan we onze verjaardag in stijl vieren", zo vertelt Kristof Calvo, voorzitter van Mechelen Feest.

Ook de liefhebbers van cultuur kunnen zich vermaken op Maanrock. In het Hof van Busleyden loopt de gloednieuwe expo van Zot Geweld/Dwaze Maagd met de voorstelling 'De Getemde Feeks'. Tot slot krijgt ook jong, muzikaal talent een podium. Zo is er de JazzContest op vrijdag en de Maanrockrally op zondag, daarnaast wordt er ook een dj-wedstrijd georganiseerd. Maanrock vindt dit jaar plaats vrijdag 26 tot zondag 28 augustus. (Belga/DB)

Het gratis stadsfestival serveert ook dit jaar weer een waaier aan muziekgenres. Hiphop, rock, pop, dance, jazz en klassieke muziek, alles komt aan bod en dit verspreid over vier podia. Voor deze feesteditie kon het Mechelse publiek al rekenen op optredens van Snap!, Level 42, De Jeugd van Tegenwoordig, K3 en vele anderen. Daar werden vrijdag nog een hele reeks nieuwe namen aan toegevoegd, vooral van eigen bodem. Voor de kleinste bezoekers wordt de naam van Mega Mindy toegevoegd. Verder tekenen onder meer Admiral Freebee, School is Cool en de Compact Disk Dummies present. "Met deze affiche gaan we onze verjaardag in stijl vieren", zo vertelt Kristof Calvo, voorzitter van Mechelen Feest. Ook de liefhebbers van cultuur kunnen zich vermaken op Maanrock. In het Hof van Busleyden loopt de gloednieuwe expo van Zot Geweld/Dwaze Maagd met de voorstelling 'De Getemde Feeks'. Tot slot krijgt ook jong, muzikaal talent een podium. Zo is er de JazzContest op vrijdag en de Maanrockrally op zondag, daarnaast wordt er ook een dj-wedstrijd georganiseerd. Maanrock vindt dit jaar plaats vrijdag 26 tot zondag 28 augustus. (Belga/DB)