Balthazar heeft meer moois te bieden dan enkel Balthazar zelf. Maarten Devoldere en Simon Casier brachten elk al solomateriaal uit als Warhaus en Zimmerman. Nu volgt ook Jinte Deprez, die J. Bernardt vandaag voorgoed gelanceerd heeft met een eerste single.

De track Calm Down is het eerste resultaat van het huwelijk tussen synths, de liefde van Deprez' vader voor Kraftwerk en zijn eigen muzikale ontdekkingen. En horen wij daar ook een tikkeltje Alt-J? Luister vooral zelf:

Live maakt J.Bernardt zijn debuut op 15 november, op [PIAS] Nites in Londen. Later zal hij met Local Natives enkele Europese steden aandoen. (EK)

Balthazar heeft meer moois te bieden dan enkel Balthazar zelf. Maarten Devoldere en Simon Casier brachten elk al solomateriaal uit als Warhaus en Zimmerman. Nu volgt ook Jinte Deprez, die J. Bernardt vandaag voorgoed gelanceerd heeft met een eerste single. De track Calm Down is het eerste resultaat van het huwelijk tussen synths, de liefde van Deprez' vader voor Kraftwerk en zijn eigen muzikale ontdekkingen. En horen wij daar ook een tikkeltje Alt-J? Luister vooral zelf: Live maakt J.Bernardt zijn debuut op 15 november, op [PIAS] Nites in Londen. Later zal hij met Local Natives enkele Europese steden aandoen. (EK)