Gorki & Tom Barman

Luc De Vos & Isabelle A

Luc De Vos in actie met Isabelle A tijdens 0110, het solidariteitsfeestje voor verdraagzaamheid van Tom Barman en Vele Vrienden in 2006.

SX covert 'Hij leeft'

Eerbetoon van de Kortrijkse duo SX aan de overleden zanger.

Luc De Vos, de dichter

Geen samenwerking in de klassieke zin van het woord, maar een muzikale bewerking van de teksten van Willem Elsschot, een van de grootste Vlaamse schrijvers. Beiden slagen erin om met weinig woorden veel te zeggen.

De Alpenzusjes & Luc De Vos

De muzikale inbreng van de zanger voor de theatervoorstelling met actrices Nele Bauwens en Dahlia Pessemiers.

ABN & Luc De Vos

Mooie gastbijdrage van De Vos in de song van het Mechelse hiphopcollectief.

Gorki covert Heideroosjes

Luc De Vos & Els Pynoo in 'Tata' (24 minuten)

'Als hij in zijn rol kruipt is hij zo overtuigend dat je direct mee bent', zo zei Els Pynoo (Vive La Fête) destijds tijdens de opnames van 'Tata' (2010), een kortfilm van Nicolaas Rahoens over een Servische zwerver (Luc De Vos) en een apathische moeder (Pynoo).

Gorki & Tom BarmanLuc De Vos & Isabelle ALuc De Vos in actie met Isabelle A tijdens 0110, het solidariteitsfeestje voor verdraagzaamheid van Tom Barman en Vele Vrienden in 2006.SX covert 'Hij leeft'Eerbetoon van de Kortrijkse duo SX aan de overleden zanger.Luc De Vos, de dichterGeen samenwerking in de klassieke zin van het woord, maar een muzikale bewerking van de teksten van Willem Elsschot, een van de grootste Vlaamse schrijvers. Beiden slagen erin om met weinig woorden veel te zeggen.De Alpenzusjes & Luc De VosDe muzikale inbreng van de zanger voor de theatervoorstelling met actrices Nele Bauwens en Dahlia Pessemiers.ABN & Luc De VosMooie gastbijdrage van De Vos in de song van het Mechelse hiphopcollectief.Gorki covert HeideroosjesLuc De Vos & Els Pynoo in 'Tata' (24 minuten)'Als hij in zijn rol kruipt is hij zo overtuigend dat je direct mee bent', zo zei Els Pynoo (Vive La Fête) destijds tijdens de opnames van 'Tata' (2010), een kortfilm van Nicolaas Rahoens over een Servische zwerver (Luc De Vos) en een apathische moeder (Pynoo).