Het is een cliché, maar het gaat behoorlijk hard voor Lost Frequencies. De 21-jarige Brusselaar, die op zijn identiteitskaart Félix De Laet heeft staan, draaide amper een jaar geleden nog plaatjes op zijn kamer. Ondertussen werd hij de eerste Belg die de toppositie van de Britse hitlijsten bereikte, scoorde hij met Are you with me een hit in zowat heel Europa en speelde hij op Tomorrowland.

Nu mag hij zich verheugen op een trip naar het Amerikaanse festival Coachella volgend jaar. Het festival vindt altijd plaats in het tweede en derde weekend van april en is een van de hipste evenementen ter wereld. Lost Frequencies is overigens niet de eerste Belg op Coachella. In 2014 kregen Netsky, Aeroplane en The Magician een plaatsje op de affiche. Vorig jaar speelde Stromae Coachella nog plat. (JVL)

Het is een cliché, maar het gaat behoorlijk hard voor Lost Frequencies. De 21-jarige Brusselaar, die op zijn identiteitskaart Félix De Laet heeft staan, draaide amper een jaar geleden nog plaatjes op zijn kamer. Ondertussen werd hij de eerste Belg die de toppositie van de Britse hitlijsten bereikte, scoorde hij met Are you with me een hit in zowat heel Europa en speelde hij op Tomorrowland.Nu mag hij zich verheugen op een trip naar het Amerikaanse festival Coachella volgend jaar. Het festival vindt altijd plaats in het tweede en derde weekend van april en is een van de hipste evenementen ter wereld. Lost Frequencies is overigens niet de eerste Belg op Coachella. In 2014 kregen Netsky, Aeroplane en The Magician een plaatsje op de affiche. Vorig jaar speelde Stromae Coachella nog plat. (JVL)