Van 1991 tot 1992 woonden Kurt Cobain en Courtney Love samen in de Fairfax/Melrose-buurt in Los Angeles. 'Kurt focuste op het schrijven van muziek en zijn kunst in de periode dat hij verbleef in dit appartement,' schrijft de eigenaar Brandon op zijn airbnbpagina. De favoriete plek van de Nirvanafrontman zou het bad geweest zijn. 'Daar schreef hij het nummer Heart-Shaped Box.'

De prijs bedraagt 278 euro per nacht en 1055 euro per week. Het is dus voordeliger om meteen voor een week te boeken, maar aangezien diehard fans toch liever zeven dagen op rij in het aura van Kurt Cobain verblijven, lijkt ons dat geen probleem. (LP)

Meer info? Surf naar airbnb.

Van 1991 tot 1992 woonden Kurt Cobain en Courtney Love samen in de Fairfax/Melrose-buurt in Los Angeles. 'Kurt focuste op het schrijven van muziek en zijn kunst in de periode dat hij verbleef in dit appartement,' schrijft de eigenaar Brandon op zijn airbnbpagina. De favoriete plek van de Nirvanafrontman zou het bad geweest zijn. 'Daar schreef hij het nummer Heart-Shaped Box.' De prijs bedraagt 278 euro per nacht en 1055 euro per week. Het is dus voordeliger om meteen voor een week te boeken, maar aangezien diehard fans toch liever zeven dagen op rij in het aura van Kurt Cobain verblijven, lijkt ons dat geen probleem. (LP)Meer info? Surf naar airbnb.