Lil Wayne haalde onlangs nog ons muzieknieuws met de videoclip Jump Up In The Air And Stay There, waarin beelden van Lil Wayne samen met Erykah Badu door een caleidoscoopfilter werd gedraaid. Deze keer haalt de man wederom onze website, weliswaar om ietwat andere redenen.

Zoals het een echte gangster rapper toebehoort, is Lil Wayne niet vies van wat pretsigaretten en andere genotsmiddelen, ook haalt hij al graag eens een revolver of twee boven. De Amerikaanse autoriteiten vonden het om die redenen hoog tijd dat Lil Wayne zijn 'bling bling' inruilde voor een oranje uniform. Enkele maanden geleden werd bekendgemaakt dat de 27-jarige rapper een jaartje kon bezinnen achter de tralies.

Maar dat jaartje in de nor werd nu voor een tweede keer voor onbepaalde tijd uitgesteld. De eerste keer omdat de rapper een 'emergency' tandoperatie moest ondergaan. Nu omdat het Manhattan Criminal Courthouse plots vuur vatte. De brand richtte wat schade aan, acht mensen zijn lichtgewond.

Wanneer de rapper eindelijk de bak invliegt weet niemand. Wie weet welke spoedoperaties de man nog moet ondergaan in de nabije toekomst. Wij houden u alvast op de hoogte!

En omdat Lil Wayne zo zijn best doet om massale hoeveelheden videoclips op te nemen alvorens hij achter slot en grendel zijn lot gaat aanvaarden...kunt u hieronder 'genieten' van Weezy's Fireman. In de clip woedt er ook een brand. How very convenient.

Elisah Vandaele

Lil Wayne haalde onlangs nog ons muzieknieuws met de videoclip Jump Up In The Air And Stay There, waarin beelden van Lil Wayne samen met Erykah Badu door een caleidoscoopfilter werd gedraaid. Deze keer haalt de man wederom onze website, weliswaar om ietwat andere redenen. Zoals het een echte gangster rapper toebehoort, is Lil Wayne niet vies van wat pretsigaretten en andere genotsmiddelen, ook haalt hij al graag eens een revolver of twee boven. De Amerikaanse autoriteiten vonden het om die redenen hoog tijd dat Lil Wayne zijn 'bling bling' inruilde voor een oranje uniform. Enkele maanden geleden werd bekendgemaakt dat de 27-jarige rapper een jaartje kon bezinnen achter de tralies. Maar dat jaartje in de nor werd nu voor een tweede keer voor onbepaalde tijd uitgesteld. De eerste keer omdat de rapper een 'emergency' tandoperatie moest ondergaan. Nu omdat het Manhattan Criminal Courthouse plots vuur vatte. De brand richtte wat schade aan, acht mensen zijn lichtgewond. Wanneer de rapper eindelijk de bak invliegt weet niemand. Wie weet welke spoedoperaties de man nog moet ondergaan in de nabije toekomst. Wij houden u alvast op de hoogte! En omdat Lil Wayne zo zijn best doet om massale hoeveelheden videoclips op te nemen alvorens hij achter slot en grendel zijn lot gaat aanvaarden...kunt u hieronder 'genieten' van Weezy's Fireman. In de clip woedt er ook een brand. How very convenient.Elisah Vandaele