Het interview met Beady Eye, dat op de site van Digital Spy verschenen is, draait hoofdzakelijk rond hun tweede worp 'BE', die uitkomt in juni. Maar daarnaast heeft frontman Liam Gallagher het ook kort even over Beyoncé en Daft Punk, en van die laatste blijkt hij geen fan. "Ik zou 'Get Lucky' op een uur kunnen schrijven. Ik versta de hype echt niet. Give me a f*cking break, en zet die stomme helmen af", aldus Gallagher.

Daft Punk remixt...Daft Punk En dat Daft Punk een hype is, is een understatement. De fuzz rond hun op 17 mei verschenen vierde en langverwachte plaat 'Random Access Memories' is nog steeds niet gaan liggen. Het album is momenteel in een resem aan landen de meest gedownloade plaat. Ook single 'Get Lucky' prijkt al wekenlang helemaal bovenaan de hitlijsten.

Daft Punk, die zelf zegt dat hun vermomming niet bedoeld is als opvalmiddel, maar als 'sci-fi glam', liet nu ook weten dat ze bezig zijn met het maken van een remix van 'Random Access Memories'. "We zijn momenteel aan het werken aan een paar remixen", zei Thomas Bangalter aan BBC Radio 1's Pete Tong. "Dus, ja, Daft Punk zal Daft Punk remixen."

Monaco Grand Prix
De immer mysterieuze mannen van Daft Punk doen ondertussen goed hun best om de mediastorm te blijven aanwakkeren, en haalden weer een stunt uit. Sommige artiesten maken parfum of kledij, maar het elektroduo ziet het alweer veel grootser. Op 23 mei verschenen namelijk video's op de pagina van het Britse Formule 1 raceteam Lotus, waarin de twee te zien zijn als racepiloten, inclusief helm en Daft Punk-racewagen.

Heeft Daft Punk dan ambitie in de F1-wereld? Helemaal niet, want de gepersonaliseerde wagen zal bestuurd worden door de Franse autocoureur Romain Grosjean op het parcour van de 'Grand Prix of Monaco', dat plaatsvindt van 23 tot en met 26 mei. (JD)

Het interview met Beady Eye, dat op de site van Digital Spy verschenen is, draait hoofdzakelijk rond hun tweede worp 'BE', die uitkomt in juni. Maar daarnaast heeft frontman Liam Gallagher het ook kort even over Beyoncé en Daft Punk, en van die laatste blijkt hij geen fan. "Ik zou 'Get Lucky' op een uur kunnen schrijven. Ik versta de hype echt niet. Give me a f*cking break, en zet die stomme helmen af", aldus Gallagher. Daft Punk remixt...Daft Punk En dat Daft Punk een hype is, is een understatement. De fuzz rond hun op 17 mei verschenen vierde en langverwachte plaat 'Random Access Memories' is nog steeds niet gaan liggen. Het album is momenteel in een resem aan landen de meest gedownloade plaat. Ook single 'Get Lucky' prijkt al wekenlang helemaal bovenaan de hitlijsten. Daft Punk, die zelf zegt dat hun vermomming niet bedoeld is als opvalmiddel, maar als 'sci-fi glam', liet nu ook weten dat ze bezig zijn met het maken van een remix van 'Random Access Memories'. "We zijn momenteel aan het werken aan een paar remixen", zei Thomas Bangalter aan BBC Radio 1's Pete Tong. "Dus, ja, Daft Punk zal Daft Punk remixen." Monaco Grand Prix De immer mysterieuze mannen van Daft Punk doen ondertussen goed hun best om de mediastorm te blijven aanwakkeren, en haalden weer een stunt uit. Sommige artiesten maken parfum of kledij, maar het elektroduo ziet het alweer veel grootser. Op 23 mei verschenen namelijk video's op de pagina van het Britse Formule 1 raceteam Lotus, waarin de twee te zien zijn als racepiloten, inclusief helm en Daft Punk-racewagen. Heeft Daft Punk dan ambitie in de F1-wereld? Helemaal niet, want de gepersonaliseerde wagen zal bestuurd worden door de Franse autocoureur Romain Grosjean op het parcour van de 'Grand Prix of Monaco', dat plaatsvindt van 23 tot en met 26 mei. (JD)