De beste frontman aller tijden, althans volgens Q Magazine, heeft een nieuwe groep, Beady Eye. Ook Oasis-gitarist Gem Archer en Oasis-bassist Andy Bell doen mee. Achter de drums zit Chris Sharrock, die Oasis in 2009 op hun tournee vergezelde en ook al de nummers van The La's van slagwerk voorzag.

De band kondigt op de website van Oasis aan dat ze samen met Steve Lillywhite in de studio zitten om aan 'hun kijk op de wereld te werken'. Wanneer ze die visie met de rest van de mensheid zullen delen, lieten ze nog niet los. Liam maakt, zoals hij eerder al liet weten, een doorstart met de leden van zijn oude band, maar laat de naam Oasis wel vallen, want 'that was a shite name anyway'.

Liam is de eerste van de broertjes Gallagher die na de split van Oasis officieel een nieuw muzikaal project aankondigt. In Cannes maakte Liam al bekend een biopic over John Lennon te zullen produceren. Noel, die op 28 augustus 2009 de split van Oasis bekend maakte, deed al enkele soloconcerten, maar heeft nog geen concrete post-Oasis plannen aangekondigd.

Benieuwd hoe Noel het er in zijn eentje van af bracht in de Royal Albert Hall?

Jan Walraven

De beste frontman aller tijden, althans volgens Q Magazine, heeft een nieuwe groep, Beady Eye. Ook Oasis-gitarist Gem Archer en Oasis-bassist Andy Bell doen mee. Achter de drums zit Chris Sharrock, die Oasis in 2009 op hun tournee vergezelde en ook al de nummers van The La's van slagwerk voorzag. De band kondigt op de website van Oasis aan dat ze samen met Steve Lillywhite in de studio zitten om aan 'hun kijk op de wereld te werken'. Wanneer ze die visie met de rest van de mensheid zullen delen, lieten ze nog niet los. Liam maakt, zoals hij eerder al liet weten, een doorstart met de leden van zijn oude band, maar laat de naam Oasis wel vallen, want 'that was a shite name anyway'. Liam is de eerste van de broertjes Gallagher die na de split van Oasis officieel een nieuw muzikaal project aankondigt. In Cannes maakte Liam al bekend een biopic over John Lennon te zullen produceren. Noel, die op 28 augustus 2009 de split van Oasis bekend maakte, deed al enkele soloconcerten, maar heeft nog geen concrete post-Oasis plannen aangekondigd. Benieuwd hoe Noel het er in zijn eentje van af bracht in de Royal Albert Hall? Jan Walraven