Zowel op donderdag als zaterdag was het festival, dat georganiseerd wordt door M en concertorganisatie Het Depot, uitverkocht.

Volgens de organisatoren was deze editie muzikaal een topeditie met als uitschieters Mark Lanegran, de jazzgrootheid Candy Dulfer, André Brasseur & Band, Faces on TV, Tourist LeMC, The Van Jets en Jasper Steverlinck. In de museumzalen kon geproefd worden van jonge beloften zoals Roel Heremans met zijn intiem duet, Lunes dansvoorstelling, de expo Twisted Strings, de prachtige live begeleiding bij de stomme film The Artist... (Belga/LP)

Zowel op donderdag als zaterdag was het festival, dat georganiseerd wordt door M en concertorganisatie Het Depot, uitverkocht. Volgens de organisatoren was deze editie muzikaal een topeditie met als uitschieters Mark Lanegran, de jazzgrootheid Candy Dulfer, André Brasseur & Band, Faces on TV, Tourist LeMC, The Van Jets en Jasper Steverlinck. In de museumzalen kon geproefd worden van jonge beloften zoals Roel Heremans met zijn intiem duet, Lunes dansvoorstelling, de expo Twisted Strings, de prachtige live begeleiding bij de stomme film The Artist... (Belga/LP)