Een goeie cover van 'Let It Be' kan er altijd wel in. Deze respectvolle, oprechte versie van Chrissie Hynde, in een vorig leven frontvrouw van The Pretenders, verschijnt op het compilatiealbum 'The Art of McCartney', ter ere van Sir Paul McCartney.

''Let It Be' klinkt als een hymne', aldus de 62-jarig zangeres over haar keuze voor deze song, 'want er staat mother Mary in. Mensen gaan ervan uit dat het een religieuze song is, maar dat is niet het geval.'

Volgens de Britse historicus Mark Lewisohn zingt Paul over zijn moeder, Mary McCartney, die hij verloor toen hij 14 was. De Beatle was 26 toen hij het nummer schreef.

Een goeie cover van 'Let It Be' kan er altijd wel in. Deze respectvolle, oprechte versie van Chrissie Hynde, in een vorig leven frontvrouw van The Pretenders, verschijnt op het compilatiealbum 'The Art of McCartney', ter ere van Sir Paul McCartney.''Let It Be' klinkt als een hymne', aldus de 62-jarig zangeres over haar keuze voor deze song, 'want er staat mother Mary in. Mensen gaan ervan uit dat het een religieuze song is, maar dat is niet het geval.'Volgens de Britse historicus Mark Lewisohn zingt Paul over zijn moeder, Mary McCartney, die hij verloor toen hij 14 was. De Beatle was 26 toen hij het nummer schreef.