Een van de hoogtepunten was het optreden van de Franse groep Indochine woensdag, bijgewoond door zo'n 17.000 bezoekers. Enkel de Amerikaanse superster Pharell Williams deed zaterdagavond beter met 20.000 bezoekers, even veel als Stromae in 2014.

Net als de andere muziekfestivals in ons land, kon het Luikse Les Ardentes de voorbije dagen profiteren van het gunstige weer. Dat vertaalde zich meteen in een grotere verkoop aan dagtickets. Voor de volgende jaren willen de organisatoren zich steeds meer richten op het stedelijke karakter van het festival. Er is ook de vaste wil om in de Coronmeus-wijk van de stad te blijven. Burgemeester Willy Demeyer zou aan de organisatoren beloofd hebben dat er ook in 2017 plaats zou zijn voor een editie van Les Ardentes in zijn stad. (Belga)

Een van de hoogtepunten was het optreden van de Franse groep Indochine woensdag, bijgewoond door zo'n 17.000 bezoekers. Enkel de Amerikaanse superster Pharell Williams deed zaterdagavond beter met 20.000 bezoekers, even veel als Stromae in 2014. Net als de andere muziekfestivals in ons land, kon het Luikse Les Ardentes de voorbije dagen profiteren van het gunstige weer. Dat vertaalde zich meteen in een grotere verkoop aan dagtickets. Voor de volgende jaren willen de organisatoren zich steeds meer richten op het stedelijke karakter van het festival. Er is ook de vaste wil om in de Coronmeus-wijk van de stad te blijven. Burgemeester Willy Demeyer zou aan de organisatoren beloofd hebben dat er ook in 2017 plaats zou zijn voor een editie van Les Ardentes in zijn stad. (Belga)