Leonard Cohen gaat deze zomer niet een maar twee extra concerten spelen op het Gentse Sint-Pietersplein. Dat heeft organisator Greenhouse Talent vanochtend aangekondigd. De Canadese bard zal dus niet alleen op 20 en 21 augustus, maar ook op 22 augustus in België concerteren.

Blijkbaar vlogen de tickets voor een concert van Leonard Cohen nooit zo snel de deur uit als nu. Daarom besloot de legendarische singer-songwriter een derde keer op te treden. Tickets zijn te koop vanaf morgen om 9 uur via www.sherpa.be en www.fnac.be of telefonisch op 070/25.20.20.

Leonard Cohen speelt The Stranger Song in 1967:

Freek Lauwers

Leonard Cohen gaat deze zomer niet een maar twee extra concerten spelen op het Gentse Sint-Pietersplein. Dat heeft organisator Greenhouse Talent vanochtend aangekondigd. De Canadese bard zal dus niet alleen op 20 en 21 augustus, maar ook op 22 augustus in België concerteren. Blijkbaar vlogen de tickets voor een concert van Leonard Cohen nooit zo snel de deur uit als nu. Daarom besloot de legendarische singer-songwriter een derde keer op te treden. Tickets zijn te koop vanaf morgen om 9 uur via www.sherpa.be en www.fnac.be of telefonisch op 070/25.20.20. Leonard Cohen speelt The Stranger Song in 1967:Freek Lauwers