In augustus vorig jaar trapte Cohen zijn "Old Ideas World Tour" af op het Gentse Sint-Pietersplein. De tickets voor die concerten waren in een mum van tijd uitverkocht. Het valt te verwachten dat dat ook het geval zal zijn voor de tickets voor de twee nieuwe concerten. De voorverkoop start donderdag om 10 uur.

Populair in België

Cohen is in België ongemeen populair. In Gent mocht hij vorig jaar een award in ontvangst nemen, omdat hij op vier jaar tijd meer dan 100.000 concerttickets verkocht. Zijn laatste plaat, "Old Ideas", kwam meteen op de eerste plaats van de Ultratop 100-lijst voor albums binnen. Hij werd daarmee de oudste artiest die deze lijst ooit aanvoerde.

Behalve op het Gentse Sint-Pietersplein in Gent (achtmaal) trad de Canadese zanger-dichter de voorbije jaren ook al op in het Brugse Minnewaterpark, tweemaal in Vorst Nationaal en eenmaal in het Antwerpse Sportpaleis.

Greenhouse Talent, dat de concerten organiseert, verwacht opnieuw een mix van klassiekers en songs uit zijn laatste plaat. Tickets voor het optreden in het Sportpaleis zijn vanaf donderdag 10 uur te koop op teleticketservice.be en 070/345.345. Voor het concert in Vorst zijn tickets te verkrijgen op sherpa.be en 070/252.020. Daarnaast zijn ook bij Fnac tickets te koop. (Belga/DB)

In augustus vorig jaar trapte Cohen zijn "Old Ideas World Tour" af op het Gentse Sint-Pietersplein. De tickets voor die concerten waren in een mum van tijd uitverkocht. Het valt te verwachten dat dat ook het geval zal zijn voor de tickets voor de twee nieuwe concerten. De voorverkoop start donderdag om 10 uur. Populair in BelgiëCohen is in België ongemeen populair. In Gent mocht hij vorig jaar een award in ontvangst nemen, omdat hij op vier jaar tijd meer dan 100.000 concerttickets verkocht. Zijn laatste plaat, "Old Ideas", kwam meteen op de eerste plaats van de Ultratop 100-lijst voor albums binnen. Hij werd daarmee de oudste artiest die deze lijst ooit aanvoerde. Behalve op het Gentse Sint-Pietersplein in Gent (achtmaal) trad de Canadese zanger-dichter de voorbije jaren ook al op in het Brugse Minnewaterpark, tweemaal in Vorst Nationaal en eenmaal in het Antwerpse Sportpaleis. Greenhouse Talent, dat de concerten organiseert, verwacht opnieuw een mix van klassiekers en songs uit zijn laatste plaat. Tickets voor het optreden in het Sportpaleis zijn vanaf donderdag 10 uur te koop op teleticketservice.be en 070/345.345. Voor het concert in Vorst zijn tickets te verkrijgen op sherpa.be en 070/252.020. Daarnaast zijn ook bij Fnac tickets te koop. (Belga/DB)