Mike McCready, de gitarist van Pearl Jam, is met ex-Guns N' Roses- bassist Duff McKagan en de drummer van The Screaming Trees, Barrett Martin, in de studio gekropen. In een interview met Billboard verklaarde McCready dat de nieuwe formatie verschillende zangers zal hebben, waaronder mogelijks Killing Joke-frontman Jaz Coleman.

'Duff, Barret en ik zijn samengekomen', zei hij. 'We hebben wat nieuwe dingen geschreven en enkele Mad Season-demo's van het tweede album 'Disinformation' opgenomen. Momenteel praten we met Jaz Coleman en ik probeer een aantal zangers te vinden om ideeën uit te werken". Mad Season was de band van McCready en Martin, samen met de overleden Alice in Chains-zanger, Layne Staley, tijdens de jaren '90.

McCready is één van de oprichters van de legendarische band Pearl Jam. Hun album 'Ten', uit 1991, overschreed de grens van 10 miljoen verkochte exemplaren in de VS. De gitarist werkte al eerder met McKagan en Martin voor de supergroep 'Walking Papers', bestaande uit het duo, Jeff Angel en Benjamin Anderson. (XVdL)

Pearl Jam - Even Flow

Mike McCready, de gitarist van Pearl Jam, is met ex-Guns N' Roses- bassist Duff McKagan en de drummer van The Screaming Trees, Barrett Martin, in de studio gekropen. In een interview met Billboard verklaarde McCready dat de nieuwe formatie verschillende zangers zal hebben, waaronder mogelijks Killing Joke-frontman Jaz Coleman. 'Duff, Barret en ik zijn samengekomen', zei hij. 'We hebben wat nieuwe dingen geschreven en enkele Mad Season-demo's van het tweede album 'Disinformation' opgenomen. Momenteel praten we met Jaz Coleman en ik probeer een aantal zangers te vinden om ideeën uit te werken". Mad Season was de band van McCready en Martin, samen met de overleden Alice in Chains-zanger, Layne Staley, tijdens de jaren '90. McCready is één van de oprichters van de legendarische band Pearl Jam. Hun album 'Ten', uit 1991, overschreed de grens van 10 miljoen verkochte exemplaren in de VS. De gitarist werkte al eerder met McKagan en Martin voor de supergroep 'Walking Papers', bestaande uit het duo, Jeff Angel en Benjamin Anderson. (XVdL) Pearl Jam - Even Flow