Coachella, een van de hipste festivals van het jaar, heeft zijn line-up bekendgemaakt. Twee Belgen mogen het tweede en derde weekend van april een trip naar het Californische Indio boeken: 2ManyDJs en - zoals eerder aangekondigd - Lost Frequencies. De broers Dewaele staan geprogrammeerd op de eerste festivaldag; de 21-jarige Brusselaar Félix De Laet, ofte Lost Frequencies, mag een dag later aantreden.

Maar het grote nieuws is de programmatie van LCD Soundsystem, headliner op de eerste festivaldag, en Guns N' Roses mét Axl Rose en Slash, de dag nadien.

Voor de hardrockband is het sinds 1993 en het album 'The Spaghetti Incident?' geleden dat de zanger en gitarist nog eens samen speelden. Slash maakte het nieuws bekend met het Guns N' Roses-logo in Coachella-stijl op zijn Instagram-account.

iiii]; )'

A photo posted by @slash on

'Ok, ok.. it's "confirmed"', tweette Rose. De strijdbijl tussen beide artiesten is begraven.

De comeback van LCD Soundsystem

LCD Soundsystem, het muzikale project onder leiding van James Murphy, maakt zijn grote comeback op Coachella. De New Yorkse band brak in 2002 door met het nummer 'Losing My Edge'. Vijf jaar geleden kondigde Murphy aan dat ze ermee ophielden. Nu gaan ze opnieuw touren, ook in Europa. LCD Soundsystem staat garant voor explosieve shows.

Andere grote namen op de affiche zijn Underworld, Calvin Harris, Ellie Goulding, Last Shadow Puppets, Sufjan Stevens, Ice Cube, Disclosure en Major Lazer.

Coachella vindt plaats van 15 tot en met 17 april en van 22 tot en met 24 april.

/
© /
Coachella, een van de hipste festivals van het jaar, heeft zijn line-up bekendgemaakt. Twee Belgen mogen het tweede en derde weekend van april een trip naar het Californische Indio boeken: 2ManyDJs en - zoals eerder aangekondigd - Lost Frequencies. De broers Dewaele staan geprogrammeerd op de eerste festivaldag; de 21-jarige Brusselaar Félix De Laet, ofte Lost Frequencies, mag een dag later aantreden.Maar het grote nieuws is de programmatie van LCD Soundsystem, headliner op de eerste festivaldag, en Guns N' Roses mét Axl Rose en Slash, de dag nadien. Voor de hardrockband is het sinds 1993 en het album 'The Spaghetti Incident?' geleden dat de zanger en gitarist nog eens samen speelden. Slash maakte het nieuws bekend met het Guns N' Roses-logo in Coachella-stijl op zijn Instagram-account.'Ok, ok.. it's "confirmed"', tweette Rose. De strijdbijl tussen beide artiesten is begraven.De comeback van LCD SoundsystemLCD Soundsystem, het muzikale project onder leiding van James Murphy, maakt zijn grote comeback op Coachella. De New Yorkse band brak in 2002 door met het nummer 'Losing My Edge'. Vijf jaar geleden kondigde Murphy aan dat ze ermee ophielden. Nu gaan ze opnieuw touren, ook in Europa. LCD Soundsystem staat garant voor explosieve shows. Andere grote namen op de affiche zijn Underworld, Calvin Harris, Ellie Goulding, Last Shadow Puppets, Sufjan Stevens, Ice Cube, Disclosure en Major Lazer. Coachella vindt plaats van 15 tot en met 17 april en van 22 tot en met 24 april.