'The man with the red face' van de Franse dj Laurent Garnier is op Studio Brussel uitgeroepen tot beste dancetrack aller tijden. De luisteraars van Studio Brussel konden hun favoriete dancenummer doorgeven aan het radioprogramma 'The Greatest Switch', dat een lijst samenstelt van de honderd beste dancetracks. Laurent Garnier stoot 'Housewife' van Daan van de eerste plaats in de lijst.

Studio Brussel stond zaterdag helemaal in het teken van 'dance'. In het radioprogramma 'The Greatest Switch' werden de honderd beste danceplaten uitgezonden, een lijst samengesteld door de luisteraars van de radiozender. Net als in 2010 staat de Franse dj Laurent Garnier met zijn nummer 'The man with the red face' opnieuw op nummer de eerste plaats. Daan eindigt op de tweede plaats met 'Housewife'. "La rock 01' van Vitalic, 'Born slippy' van Underworld en 'Insomnia' van Faithless vervolledigen de top vijf. Opvallend: de hoogste nieuwkomer in de top tien is 'Synrise' van de Belgische dancegroep Goose en Daft Punk is de populairste groep in 'The Greatest Switch' met maar liefst zes nummers in de lijst.

De volledige top 10:

1. The man with the red face - Laurent Garnier

2. Housewife - Daan

3. La Rock 01 - Vitalic

4. Born slippy (nuxx) - Underworld

5. Insomnia - Faithless

6. Go - Moby

7. Universal Nation - Push

8. The Bells - Jeff Mills

9. One - Swedish House Mafia

10. Synrise - Goose

(LVR)

'The man with the red face' van de Franse dj Laurent Garnier is op Studio Brussel uitgeroepen tot beste dancetrack aller tijden. De luisteraars van Studio Brussel konden hun favoriete dancenummer doorgeven aan het radioprogramma 'The Greatest Switch', dat een lijst samenstelt van de honderd beste dancetracks. Laurent Garnier stoot 'Housewife' van Daan van de eerste plaats in de lijst. Studio Brussel stond zaterdag helemaal in het teken van 'dance'. In het radioprogramma 'The Greatest Switch' werden de honderd beste danceplaten uitgezonden, een lijst samengesteld door de luisteraars van de radiozender. Net als in 2010 staat de Franse dj Laurent Garnier met zijn nummer 'The man with the red face' opnieuw op nummer de eerste plaats. Daan eindigt op de tweede plaats met 'Housewife'. "La rock 01' van Vitalic, 'Born slippy' van Underworld en 'Insomnia' van Faithless vervolledigen de top vijf. Opvallend: de hoogste nieuwkomer in de top tien is 'Synrise' van de Belgische dancegroep Goose en Daft Punk is de populairste groep in 'The Greatest Switch' met maar liefst zes nummers in de lijst. De volledige top 10: 1. The man with the red face - Laurent Garnier 2. Housewife - Daan 3. La Rock 01 - Vitalic 4. Born slippy (nuxx) - Underworld 5. Insomnia - Faithless 6. Go - Moby 7. Universal Nation - Push 8. The Bells - Jeff Mills 9. One - Swedish House Mafia 10. Synrise - Goose (LVR)