Laundry Day blijkt nog altijd enorm populair. Zo lokte de 17e editie van het festival, afgelopen weekend, nog zo'n 65.000 bezoekers naar het Nieuw Zuid in Antwerpen. Nu wil de organisatie van het festival een nieuw hoofdstuk breien aan dit succes: een heuse indoor editie. Enerzijds ligt het succes van Laundry Day aan dit nieuwe feest, maar ook dat bezoekers nu zelf een einduur kunnen kiezen.

Laundry Night zal duren van 22u tot 6u in de ochtend. Op de affiche staan al enkele Belgische en Nederlandse dj's, waaronder LNY TNZ, Alvar & Millas, Gunther D en DJ Ghost. De voorverkoop start woensdagochtend om 8 uur. Wie deze week bestelt, betaalt 13 euro voor een ticket, vanaf volgende week kosten de tickets 18 euro.(LVR/Belga)

Laundry Day blijkt nog altijd enorm populair. Zo lokte de 17e editie van het festival, afgelopen weekend, nog zo'n 65.000 bezoekers naar het Nieuw Zuid in Antwerpen. Nu wil de organisatie van het festival een nieuw hoofdstuk breien aan dit succes: een heuse indoor editie. Enerzijds ligt het succes van Laundry Day aan dit nieuwe feest, maar ook dat bezoekers nu zelf een einduur kunnen kiezen. Laundry Night zal duren van 22u tot 6u in de ochtend. Op de affiche staan al enkele Belgische en Nederlandse dj's, waaronder LNY TNZ, Alvar & Millas, Gunther D en DJ Ghost. De voorverkoop start woensdagochtend om 8 uur. Wie deze week bestelt, betaalt 13 euro voor een ticket, vanaf volgende week kosten de tickets 18 euro.(LVR/Belga)