Het kwartet uit Liverpool (met in de rangen leden van respectievelijk Schotse, Bulgaarse en Chinese afkomst) brengt op 29 maart 'The Best of Ladytron: 00-10' uit. Naast het beste van de laatste tien jaar is er ook plaats voorzien voor twee nieuwe nummers, 'Ace of HZ' en 'Little Black Angel'. Het album zal eveneens verkrijgbaar zijn in een luxe-uitgave met nog eens zestien nummers en een fotoboek.

De groep blijft ook aan de toekomst denken. Eerder maakte Ladytron al bekend dat ze aan een nieuw studioalbum sleutelen, na 'Velocifero' uit 2008. Daarop maakte Ladytron stilistisch gezien een bruuske u-bocht in vergelijking met het materiaal van hun beginjaren, door resoluut de kaart van de dansbaarheid te trekken.

De tracks op 'The Best of Ladytron: 00-10':

1. Destroy Everything You Touch

2. International Dateline

3. Seventeen

4. Discotraxx

5. Tomorrow

6. Soft Power

7. Ghosts

8. Fighting In Built Up Areas

9. Playgirl

10. Blue Jeans

11. Cracked LCD

12. Deep Blue

13. Light & Magic

14. Runaway

15. The Last One Standing

16. Little Black Angel

17. Ace of Hz

Luister naar Ladytron's paradepaardje 'Destroy Everything You Touch':

Pieter Claes

Het kwartet uit Liverpool (met in de rangen leden van respectievelijk Schotse, Bulgaarse en Chinese afkomst) brengt op 29 maart 'The Best of Ladytron: 00-10' uit. Naast het beste van de laatste tien jaar is er ook plaats voorzien voor twee nieuwe nummers, 'Ace of HZ' en 'Little Black Angel'. Het album zal eveneens verkrijgbaar zijn in een luxe-uitgave met nog eens zestien nummers en een fotoboek. De groep blijft ook aan de toekomst denken. Eerder maakte Ladytron al bekend dat ze aan een nieuw studioalbum sleutelen, na 'Velocifero' uit 2008. Daarop maakte Ladytron stilistisch gezien een bruuske u-bocht in vergelijking met het materiaal van hun beginjaren, door resoluut de kaart van de dansbaarheid te trekken. De tracks op 'The Best of Ladytron: 00-10': 1. Destroy Everything You Touch 2. International Dateline 3. Seventeen 4. Discotraxx 5. Tomorrow 6. Soft Power 7. Ghosts 8. Fighting In Built Up Areas 9. Playgirl 10. Blue Jeans 11. Cracked LCD 12. Deep Blue 13. Light & Magic 14. Runaway 15. The Last One Standing 16. Little Black Angel 17. Ace of Hz Luister naar Ladytron's paradepaardje 'Destroy Everything You Touch': Pieter Claes