De grootste onlineshop ter wereld Amazon kreeg te kampen met technische problemen nadat de fans van Lady Gaga massaal de site bestormden om te kunnen profiteren van Amazons aanbieding van de dag: het nieuwe album 'Born This Way' voor maar 0.99 dollar. Dat had een overbelasting van de Amazon-servers tot gevolg waardoor de website zijn diensten moest afsluiten.

Amazon stelde de Amerikaanse fans, die het album besteld hebben, meteen gerust: 'Klanten die het album vandaag besteld hebben, zullen dit zeker aan de prijs van 0.99 dollar ontvangen. Bedankt voor jullie geduld.'

Op Twitter en verschillende fanblogs van Gaga zijn de ongelukkige fans, die geen exemplaar hebben kunnen bemachtigen, gestart met het massaal uiten van hun woede tegen Amazon. Hoe Amazon dergelijke technische problemen in de toekomst wil vermijden, is nog een grote vraag.

N.M.

De grootste onlineshop ter wereld Amazon kreeg te kampen met technische problemen nadat de fans van Lady Gaga massaal de site bestormden om te kunnen profiteren van Amazons aanbieding van de dag: het nieuwe album 'Born This Way' voor maar 0.99 dollar. Dat had een overbelasting van de Amazon-servers tot gevolg waardoor de website zijn diensten moest afsluiten. Amazon stelde de Amerikaanse fans, die het album besteld hebben, meteen gerust: 'Klanten die het album vandaag besteld hebben, zullen dit zeker aan de prijs van 0.99 dollar ontvangen. Bedankt voor jullie geduld.' Op Twitter en verschillende fanblogs van Gaga zijn de ongelukkige fans, die geen exemplaar hebben kunnen bemachtigen, gestart met het massaal uiten van hun woede tegen Amazon. Hoe Amazon dergelijke technische problemen in de toekomst wil vermijden, is nog een grote vraag. N.M.