'Kiss Me Once' is het eerste album dat ze uitbrengt bij platenlabel Roc Nation Management. Voor de nieuwe plaat werkte ze onder andere samen met Pharrell Williams, die 'I Was Gonna Cancel' schreef. Op 24 september start ze haar Europese tour in Liverpool (Groot-Brittannië). Anderhalve maand later staat ze op 6 november op het podium in Paleis 12 van Brussels Expo.

Minogue werd bekend bij het grote publiek door haar rol als Charlene in de Australische soap 'Neighbours'. Op muzikaal gebied brak ze uit met 'I Should Be So Lucky'. In 2001 wist ze de wereld opnieuw te veroveren met 'I Can't Get You Out of my Head'. (LF)

De kaartenverkoop start vrijdag 21 maart om 9u.

'Kiss Me Once' is het eerste album dat ze uitbrengt bij platenlabel Roc Nation Management. Voor de nieuwe plaat werkte ze onder andere samen met Pharrell Williams, die 'I Was Gonna Cancel' schreef. Op 24 september start ze haar Europese tour in Liverpool (Groot-Brittannië). Anderhalve maand later staat ze op 6 november op het podium in Paleis 12 van Brussels Expo. Minogue werd bekend bij het grote publiek door haar rol als Charlene in de Australische soap 'Neighbours'. Op muzikaal gebied brak ze uit met 'I Should Be So Lucky'. In 2001 wist ze de wereld opnieuw te veroveren met 'I Can't Get You Out of my Head'. (LF) De kaartenverkoop start vrijdag 21 maart om 9u.