Het is ook de organisatie van Rock Werchter niet ontgaan, de kwartfinales van het wk in Brazilië vinden plaats tijdens de tweede en derde festivaldag, op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli.

Festivalgangers die deze wedstrijden voor geen cent willen missen, kunnen de vier kwartfinales op een groot scherm volgen in The Hive, de entertainmentzone van Rock Werchter. Dit terrein, gratis voor iedereen en open tot 4 uur 's nachts, en geldt doorgaans als 'de plek voor de festivalganger die chillen wil, een ontmoetingsplaats voor vrienden maar evengoed een locatie voor mensen uit de regio die langsfietsen en een pintje willen komen drinken', aldus de website.

En als de Rode Duivels bij de laatste acht zitten, dan wordt dit duel ook getoond op het festivalterrein. Dat meldt de organisatie via Facebook. (DB)

Het is ook de organisatie van Rock Werchter niet ontgaan, de kwartfinales van het wk in Brazilië vinden plaats tijdens de tweede en derde festivaldag, op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli. Festivalgangers die deze wedstrijden voor geen cent willen missen, kunnen de vier kwartfinales op een groot scherm volgen in The Hive, de entertainmentzone van Rock Werchter. Dit terrein, gratis voor iedereen en open tot 4 uur 's nachts, en geldt doorgaans als 'de plek voor de festivalganger die chillen wil, een ontmoetingsplaats voor vrienden maar evengoed een locatie voor mensen uit de regio die langsfietsen en een pintje willen komen drinken', aldus de website.En als de Rode Duivels bij de laatste acht zitten, dan wordt dit duel ook getoond op het festivalterrein. Dat meldt de organisatie via Facebook. (DB)