Zanger Mick Jagger liet begin deze week een balonnetje op met het idee dat een nieuw album, het laatste 'A Bigger Bang' dateert van 2005, wel een tof idee zou zijn. Nu wordt hij hier bijgetreden door Keith Richards. Richards voegde er zelfs aan toe dat ze erover praten om na hun huidige tournee zich in de studio terug te trekken.

Zowel Jagger als Richards hebben ook plannen voor een soloalbum. 'We hebben het al zo druk gehad met de Stones dat het voor mij moeilijk is om een gaatje te vinden in de planning. Maar we hebben september 2015 in gedachten', klinkt het over de soloplannen van Richards. Voor hem is het al van 1992 geleden dat er nog een album werd uitgebracht. (AB / Bron: NME)

Zanger Mick Jagger liet begin deze week een balonnetje op met het idee dat een nieuw album, het laatste 'A Bigger Bang' dateert van 2005, wel een tof idee zou zijn. Nu wordt hij hier bijgetreden door Keith Richards. Richards voegde er zelfs aan toe dat ze erover praten om na hun huidige tournee zich in de studio terug te trekken.Zowel Jagger als Richards hebben ook plannen voor een soloalbum. 'We hebben het al zo druk gehad met de Stones dat het voor mij moeilijk is om een gaatje te vinden in de planning. Maar we hebben september 2015 in gedachten', klinkt het over de soloplannen van Richards. Voor hem is het al van 1992 geleden dat er nog een album werd uitgebracht. (AB / Bron: NME)