De Amerikaanse band heeft het nummer 'Dancing on my own' van Robyn gespeeld op de BBC Radio 1. Het is een versie geworden om kippenvel van te krijgen.

Kings of Leon heeft een nieuw album te promoten 'Mechanical Bull', en kleurt hiervoor ook buiten de lijntjes. Zo heeft de Amerikaanse band een hit gespeeld van Robyn op BBC 1 Radio. Dit resulteerde in een wondermooie versie van het poppy nummer 'Dancing on my own'.

De band ging voor dit nummer een beetje tempo minderen en voegde wat dromerige gitaar riffs toe. Heel af en toe deed de cover ons een beetje denken aan het eigen nummer 'Use Somebody'.

Je kan de cover hier bekijken:

(LVR)

De Amerikaanse band heeft het nummer 'Dancing on my own' van Robyn gespeeld op de BBC Radio 1. Het is een versie geworden om kippenvel van te krijgen. Kings of Leon heeft een nieuw album te promoten 'Mechanical Bull', en kleurt hiervoor ook buiten de lijntjes. Zo heeft de Amerikaanse band een hit gespeeld van Robyn op BBC 1 Radio. Dit resulteerde in een wondermooie versie van het poppy nummer 'Dancing on my own'. De band ging voor dit nummer een beetje tempo minderen en voegde wat dromerige gitaar riffs toe. Heel af en toe deed de cover ons een beetje denken aan het eigen nummer 'Use Somebody'. Je kan de cover hier bekijken:(LVR)