Jaz Coleman is 'alive and kicking' in de Westelijke Sahara. Dat schreef de band op de Killing Joke-Facebookpagina. Coleman zou afgelopen maand in Noord-Afrika een nomadisch bestaan geleefd hebben om twee projecten af te werken: 'The Nirvana Symphonic', een tv-show en een concert die in première gaan in Seatle in 2013, en een solo-album dat volgende week beschikbaar zal zijn. Coleman werkte ook aan een boek dat samen met de nieuwe plaat uitgegeven zal worden.


Begin augustus gaven de overige Killing Joke-bandleden Coleman als vermist op. Ze waren ongerust omdat ze al een hele tijd niets van hem gehoord hadden. De media pikten het bericht op en al snel waren familie, vrienden en fans naar de zanger op zoek.


Coleman lacht met de heisa om zijn persoon. 'Ik heb mijn boek afgewerkt en heb muziek geschreven voor mijn nieuw project, waarover gaat al dat gedoe dan?' De zanger schreef ook dat hij niet verantwoordelijk was voor de beledigingen aan het adres van The Cult en The Mission, die eerder op de Facebookpagina waren verschenen. Toch meent hij dat het onmogelijk is de gezamelijke tournee in september te laten doorgaan. (AVL)

Jaz Coleman is 'alive and kicking' in de Westelijke Sahara. Dat schreef de band op de Killing Joke-Facebookpagina. Coleman zou afgelopen maand in Noord-Afrika een nomadisch bestaan geleefd hebben om twee projecten af te werken: 'The Nirvana Symphonic', een tv-show en een concert die in première gaan in Seatle in 2013, en een solo-album dat volgende week beschikbaar zal zijn. Coleman werkte ook aan een boek dat samen met de nieuwe plaat uitgegeven zal worden. Begin augustus gaven de overige Killing Joke-bandleden Coleman als vermist op. Ze waren ongerust omdat ze al een hele tijd niets van hem gehoord hadden. De media pikten het bericht op en al snel waren familie, vrienden en fans naar de zanger op zoek. Coleman lacht met de heisa om zijn persoon. 'Ik heb mijn boek afgewerkt en heb muziek geschreven voor mijn nieuw project, waarover gaat al dat gedoe dan?' De zanger schreef ook dat hij niet verantwoordelijk was voor de beledigingen aan het adres van The Cult en The Mission, die eerder op de Facebookpagina waren verschenen. Toch meent hij dat het onmogelijk is de gezamelijke tournee in september te laten doorgaan. (AVL)