Een positieve noot in de slechtnieuwsshow die Kesha de laatste weken te verduren kreeg: de Amerikaanse popzangeres kreeg zaterdag van de Human Rights Campaign van Nashville de Visibility Award overhandigd voor haar publieke uitlatingen tegen het pesten van holebi-jongeren.

De duidelijk geëmotioneerde Kesha bedankte haar fans voor de steun die ze krijgt nadat ze een rechtszaak tegen Sony en producer Dr. Luke verloor. De popster wilde haar contract stopzetten bij de platenmaatschappij omdat de producer haar jarenlang emotioneel en fysiek misbruikt zou hebben.

'Zoals velen van jullie weten, maak ik de laatste tijd enkele persoonlijke dingen mee die erg intens en zwaar zijn', verklaarde Kesha tijdens haar bedankingsspeech en tevens eerste publieke optreden sinds het vonnis. 'Ik wil jullie gewoon bedanken voor de steun die ik gekregen heb.'

Later postte de zangeres nog een foto op Instagram waarmee ze duidelijk maakt dat ze zal blijven strijden voor holebirechten: 'Vanavond was ongelooflijk speciaal om geprezen te worden voor iets waar je zoveel om geeft. Ik blijf vechten voor gelijke mensenrechten tot de dag dat ik sterf. Liefde wint altijd!'

(JL)

Een positieve noot in de slechtnieuwsshow die Kesha de laatste weken te verduren kreeg: de Amerikaanse popzangeres kreeg zaterdag van de Human Rights Campaign van Nashville de Visibility Award overhandigd voor haar publieke uitlatingen tegen het pesten van holebi-jongeren.De duidelijk geëmotioneerde Kesha bedankte haar fans voor de steun die ze krijgt nadat ze een rechtszaak tegen Sony en producer Dr. Luke verloor. De popster wilde haar contract stopzetten bij de platenmaatschappij omdat de producer haar jarenlang emotioneel en fysiek misbruikt zou hebben.'Zoals velen van jullie weten, maak ik de laatste tijd enkele persoonlijke dingen mee die erg intens en zwaar zijn', verklaarde Kesha tijdens haar bedankingsspeech en tevens eerste publieke optreden sinds het vonnis. 'Ik wil jullie gewoon bedanken voor de steun die ik gekregen heb.' Later postte de zangeres nog een foto op Instagram waarmee ze duidelijk maakt dat ze zal blijven strijden voor holebirechten: 'Vanavond was ongelooflijk speciaal om geprezen te worden voor iets waar je zoveel om geeft. Ik blijf vechten voor gelijke mensenrechten tot de dag dat ik sterf. Liefde wint altijd!'(JL)