Kele weet zich bezig te houden. Nadat Bloc Party in 2009 'on hold' werd gezet, dook hij met een batterij synthesizers de studio in en verraste hij in 2010 vriend en vijand met het uiterst dansbare 'The Boxer'. De Britse artiest gooit het nu helemaal over een andere boeg en is bezig een boek aan het schrijven. Er is nog niet veel geweten over Okerekes uitstapje in de literatuur, maar in een interview met het Britse muziekblad NME zei hij dat hij binnenkort naar Manhattan verhuist om het boek daar af te werken.

Over Bloc Party kon hij nog kwijt dat ze elkaar voor kerstmis nog hebben ontmoet, maar dat er niet gauw iets nieuws van hen verwacht moet worden aangezien hij het zo druk heeft met zijn boek.

Arnout Vermeire

Kele weet zich bezig te houden. Nadat Bloc Party in 2009 'on hold' werd gezet, dook hij met een batterij synthesizers de studio in en verraste hij in 2010 vriend en vijand met het uiterst dansbare 'The Boxer'. De Britse artiest gooit het nu helemaal over een andere boeg en is bezig een boek aan het schrijven. Er is nog niet veel geweten over Okerekes uitstapje in de literatuur, maar in een interview met het Britse muziekblad NME zei hij dat hij binnenkort naar Manhattan verhuist om het boek daar af te werken. Over Bloc Party kon hij nog kwijt dat ze elkaar voor kerstmis nog hebben ontmoet, maar dat er niet gauw iets nieuws van hen verwacht moet worden aangezien hij het zo druk heeft met zijn boek. Arnout Vermeire